Бренд Шеф
«У мене на кухні є традиція. Я завжди намагаюсь творчо надихати свою команду. І тому завжди даю їм можливість реалізувати свої прагнення та бажання. А ще я люблю працювати під різку і веселу музику. Тому готуємо ми ритмічно.
Що для мене кулінарне мистецтво? Скажу двома словами: це потреба душі.»
- Руслан Сорочинський
У «Park» дуже смачно, адже «за кулісами» є чудова платформа для кулінарних проектів та витворів: суперсучасна оновлена кухня, яка не має аналогів у Львові. Відверто кажучи, усі ці можливості й надихають створювати щоразу нові непересічні страви. Кухня нового покоління, що оснащена багатьма цехами та обладнанням, дозволяє задовольнити будь-яке кулінарне побажання гостя.
Команда налічує близько 40 кухарів різноманітних процесів, тут і сушисти, і пекарі, і працівники холодних та гарячих цехів. Особливе місце на кухні займають кондитери. Технічне забезпезпечення кухні відповідає європейським стандартам, щоб забезпечити максимальну якість страв та швидкість їх приготування. Відбуваються регулярні навчання кухарів за кордоном для підвищення їхнього професійного зросту.

Якість, бездоганність,хороші спогади і безпечність продукції – наше головне завдання. Ставимося до наших гостей з повагою і гідністю. У роботі з відвідувачами ми дотримуємось головного правила: застосовувати до кожного індивідуальний підхід. Немає нічого ціннішого в Компанії, ніж люди, які в ній працюють.
Ми готуємо неймовірні страви східної та європейської кухні за старими рецептами, але у новій інтерпретації. У нас смачно, вишукано, незабутньо та ще й здорово — обираємо тільки якісні продукти, адже дбаємо не тільки про смак, але й користь.